Пятница, 17.05.2024, 07:53
Всё о политике
Главная | Каталог статей Добавить в закладки!
Меню сайта
Категории раздела
Новости БЮТ [537]
Новости Партии Регионов [127]
Новости организации "Фронт Перемен" [475]
Видео [4]
Новости Украины [138]
Наш опрос
Кого вы поддерживаете на президентских выборах?
Всего ответов: 946
Владельцам сайтов
Лучше получать по 1% от усилий 100 человек,
чем 100% только от своих собственных усилий.
J. Paul Getty
Тут могла быть Ваша реклама
Главная » Статьи » Новости БЮТ

Юлія Тимошенко ініціює посилення кримінальної відповідальності чиновників за незаконне привласнення державного майна
Кандидат на посаду Президента Юлія Тимошенко ініціює посилення кримінальної відповідальності чиновників за незаконне привласнення державного майна.

"Я хочу повернутися до цієї можливості зразу після президентських виборів, щоб, по-перше, за будь-яке посягання на державну власність, будь-яка спроба корупції, за будь-які речі, пов’язані з відвертими крадіжками, просто найвищий термін покарання – довічне ув’язнення", - заявила Юлія Тимошенко у вечірньому ефірі телеканалу ICTV, повідомляє сайт Юлії Тимошенко.

Глава уряду пояснила свою позицію тим, що останнім часом є багато прикладів, коли чиновники, залишаючи посади, привласнюють державне майно.

"Коли беруть заводи безкоштовно, коли беруть родовища нафти і газу без дозволу, безкоштовно, – хтось відповідає? Ні. І тому цей злочин в країні примножується. Бо кожен, хто приходить за тим, хто не відповідав за це, думає, що і йому можна брати це", - зазначила Юлія Тимошенко.

"Тепер ми бачимо руки, які крали, але їм за це нічого не буває. Я маю на увазі не руки Президента, а всі інші руки – чиновників, лідера опозиції, всіх на світі. Тобто руки, які не відповідають за те, що крадуть. Ось сутність того, що сьогодні відбувається у владі. Я хочу це змінити. Сьогодні у мене не вистачає для цього ні політичних функцій, ні повноважень, ні політичних можливостей, але після виборів Президента, я переконана, їх вистачить", - резюмувала Юлія Тимошенко.

Як відомо, раніше Прем'єр-міністр неодноразово заявляла про те, що державна власність повертатиметься до України публічно і прозоро, а політики, які, йдучи з влади, незаконно привласнили державне майно, мусять негайно повернути його. "Нехай ті чиновники і високопосадовці, які нечесними, брудними руками щось взяли у держави на базі корупції, нехай повернуть назад. Якщо самі не зможуть, то ми їх примусимо просто це зробити", - заявляла Юлія Тимошенко.

Источник: http://byut.com.ua/news/616.html


Категория: Новости БЮТ | Добавил: Journalist (29.12.2009)
Просмотров: 413 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Помогите сайту
U268896420072
R376230495561
Z352648267251
Пользовательского поиска
Реклама
Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляется системой uCoz