Пятница, 17.05.2024, 07:47
Всё о политике
Главная | Каталог статей Добавить в закладки!
Меню сайта
Категории раздела
Новости БЮТ [537]
Новости Партии Регионов [127]
Новости организации "Фронт Перемен" [475]
Видео [4]
Новости Украины [138]
Наш опрос
Кого вы поддерживаете на президентских выборах?
Всего ответов: 946
Владельцам сайтов
Лучше получать по 1% от усилий 100 человек,
чем 100% только от своих собственных усилий.
J. Paul Getty
Тут могла быть Ваша реклама
Главная » Статьи » Новости БЮТ

Микола Томенко: У парламенті за бюджетні кошти не повинні проходити засідання передвиборчих штабів кандидатів у президенти
9 Вересень 2009
«Мені здається, що парламент сьогодні у своєрідній енергетиці дати 09.09.09., і саме тому всі емоційно збуджені та знервовані. Вочевидь це пов’язано з цими трьома дев’ятками», - сказав Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко під час брифінгу у парламенті.

«Додатковим фактором сьогоднішнього протистояння є те, що оприлюднений Закон «Про вибори Президента» і це накладає відбиток на дуже багатьох політиків, які є вже де-факто кандидатами в президенти», - зазначив він.

Микола Томенко закликав і Голову Верховної Ради, і керівників фракцій спокійніше подивитися на ситуацію, зазначивши, що територія парламенту не повинна бути, організованим за бюджетні кошти, агітаційним майданчиком для кандидатів у президенти. «Це дуже дорога забавка, щоб з бюджету оплачувати тут «театральні постановки» кандидатів у президенти», - сказав він.

Заступник Голови ВР також поінформував, що фракція БЮТ залишається на тій позиції, що парламент повинен працювати для країни та її громадян, а не для політичних команд чи кандидатів у президенти. «Я хочу поінформувати, що завдяки нашій активності та активності колег з інших фракцій, на жаль, окрім Партії регіонів, відбувається засідання Бюджетного комітету, на якому шукається компроміс як нам підтримати економіку, не допустити необґрунтованих рішень і допомогти нашим громадянам. Я переконаний, що при конструктивному підході ми почуємо рішення Бюджетного комітету і зможемо розглядати всі законопроекти: і які поповнюють бюджет, і які мають на меті допомогти громадянам. Це є єдино правильна лінія, яка дасть можливість парламенту працювати», - наголосив М.Томенко.

Водночас, Микола Томенко сказав, що якщо театральна емоційність, яка почалася 09.09.09, стане нормою, то це велика розкіш, щоб у парламенті за бюджетні кошти проходили засідання передвиборчих штабів кандидатів у президенти.

«Я абсолютно переконаний у своїй позиції і щиро реєстрував у парламенті Постанову «Про порядок роботи Верховної Ради на час проведення передвиборної кампанії по виборах Президента України», як крайній захід переконати всіх, що якщо не хочуть тут працювати, то треба засідати не у Верховній Раді за бюджетні кошти, а у своїх передвиборчих штабах. Тому, якщо парламент до початку передвиборчої кампанії не здатний буде ефективно працювати і не перенесе президентську риторику у штаби і округа, я буду наполягати на тому, щоб народні депутати протягом дев’яноста днів працювали в округах і перебували в статусі «відпустка за власний рахунок». Я думаю, що таким чином ми зекономимо і кошти для країни, і знімемо те емоційне політичне протистояння, коли майже десять кандидатів у президенти, будуть по черзі проводити свої прес-конференції у приміщенні Верховної Ради і розповідати як вони люблять Україну», - розповів Віце-спікер.

Водночас, Микола Томенко висловив сподівання, що парламент запрацює, наголосивши, що фракція БЮТ готова до переговорів з усіма фракціями.


Источник: http://www.byut.com.ua/ua/news/detail.php?ID=84149
Категория: Новости БЮТ | Добавил: helious (09.09.2009)
Просмотров: 413 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Помогите сайту
U268896420072
R376230495561
Z352648267251
Пользовательского поиска
Реклама
Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляется системой uCoz