Пятница, 17.05.2024, 07:53
Всё о политике
Главная | Каталог статей Добавить в закладки!
Меню сайта
Категории раздела
Новости БЮТ [537]
Новости Партии Регионов [127]
Новости организации "Фронт Перемен" [475]
Видео [4]
Новости Украины [138]
Наш опрос
Кого вы поддерживаете на президентских выборах?
Всего ответов: 946
Владельцам сайтов
Лучше получать по 1% от усилий 100 человек,
чем 100% только от своих собственных усилий.
J. Paul Getty
Тут могла быть Ваша реклама
Главная » Статьи » Новости организации "Фронт Перемен"

Арсеній Яценюк: «Україні необхідно 10 років, щоб повернутися на шлях розвитку»
Кандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк переконаний, що країні знадобиться не менше десятиліття, аби стабілізувати ситуацію і вийти на шлях розвитку. «18 років деградації вимагають мінімум десятиліття неймовірно активної роботи з відновлення країни. Десять років на те, щоб ми почали розвиватися», - підкреслив він у вівторок на прес-конференції в Харкові.

Кандидат у президенти заявив, що головним завданням є «перехід від суспільства споживання до суспільства виробництва, до структури економіки, яка виробляє».

«Ми прийшли до ситуації, коли немає за що купувати ці імпортні товари – кредитів більше ніхто не дає. Ми сформували суспільство споживання, надивившись на американців. Але є «невелика різниця» між нами і американцями: у них є федеральна резервна система, яка друкує долари. Вони вже 14 трильйонів надрукували і ще надрукують. Ми подумали, що можемо (безкінечно) брати їхні долари і в них же купувати товари, роботи, послуги. В результаті, ми прийшли до класичного суспільства споживання замість суспільства виробництва», - зазначив лідер «Фронту Змін».

На думку політика, Україна повинна «відвоювати» внутрішній ринок, який сьогодні заповнений імпортними товарами. Окрім того, Україні повинна перейти до завоювання зовнішнього ринку. У цьому відношенні, на думку Арсенія Яценюка, пріоритетними є два сектори економіки: промисловість і сільське господарство.

Арсеній Яценюк переконаний, що Україна має високі шанси виграти у світовій конкуренції в аграрному секторі. «В аграрному секторі ми більш конкурентоспроможні, ніж інші країни. Нам потрібно менше інвестицій, а ефективність буде набагато вищою. В аграрному секторі я бачу мету – створити разом з росіянами, казахами і білорусами продовольчий пул і вихід на світові ринки. Можливий навіть своєрідний диктат – українська аграрна політика у світі. Ми нагодуємо світ – нехай збирають гроші!» - сказав кандидат у президенти.

Він підкреслив, що Україні знадобиться десятиліття для виправлення становища: «Але це – десятиліття розвитку, десятиліття зростання, десятиліття концентрації зусиль країни. Щоб наші діти вже не виїжджали з країни, не шукали нової країни, а щоб наша країна вже стала новою».

Источник: http://frontzmin.org/view_post.php?id=1160


Категория: Новости организации "Фронт Перемен" | Добавил: Journalist (30.12.2009)
Просмотров: 926 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Помогите сайту
U268896420072
R376230495561
Z352648267251
Пользовательского поиска
Реклама
Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляется системой uCoz